Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Educatie


Educatie neemt een centrale plaats in, in de werkwijze van Framer Framed. Het educatieteam ontwikkelt rond elke tentoonstelling een educatief programma, is getraind in Visual Thinking Strategies en coördineert het kinderatelier.


Educatie

Bij Framer Framed laten we kinderen en jongeren kennis maken met lokale kunstenaars en internationale thema's. Aansluitend op onze tentoonstellingen bieden wij diverse programma's voor alle leeftijden in de vorm van ontmoeting, dialoog, atelierbezoek en rondleidingen. Daarnaast staat de ontwikkeling van vaardigheden centraal, waarbij het ontwikkelen van een eigen mening een belangrijke rol speelt. Binnen- en buitenschoolse activiteiten zijn daarom van even groot belang. Incidenteel worden (les)programma's, projecten en workshops op maat gemaakt voor PO, VO, MBO, HBO en WO.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor kinderen en jongeren, schrijf u dan HIER in voor de mailinglijst. U wordt dan twee keer per jaar op de hoogte gehouden van onze onderwijsprogramma's.