Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Werkplaats Molenwijk


Werkplaats Molenwijk is een projectruimte in Amsterdam-Noord, voor en door buurtbewoners geïnteresseerd in kunst, cultuur, erfgoed en maatschappij.

Werkplaats Molenwijk

Werkplaats Molenwijk

Werkplaats Molenwijk is de tweede projectruimte van Framer Framed, waarbij er veel ruimte is voor samenwerking en ontmoeting. Bezoekers kunnen programma’s initiëren, deelnemen aan de organisatie, genieten van presentaties, met elkaar in gesprek gaan én samen eten. Verder biedt Werkplaats Molenwijk ruimte aan een kunstenaarsresidentie, waarbij kunstenaars tijdelijk hun intrek nemen in de wijk en daarbij in dialoog met de buurt nieuw werk maken.

Framer Framed staat voor de toegankelijkheid van kunst en cultuur voor een zo breed mogelijk publiek. De Werkplaats biedt daarbij de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan talentontwikkeling en te experimenteren met nieuwe tentoonstellingsmethodieken, zoals collectief cureren.

Adres: Werkplaats Molenwijk

Molenaarsweg 3, 1035EJ Amsterdam

Openingstijden: Woensdag – Donderdag – Vrijdag

11:00-17:00 uur en tijdens evenementen en activiteiten (zie de agenda voor meer informatie)

Bij voorkeur op afspraak. Stuur een mailtje naar werkplaats@framerframed.nl

Contact

Werkplaats Molenwijk is volop in ontwikkeling en we staan open voor tips en ideeën vanuit de buurt. Neem hiervoor contact op via werkplaats@framerframed.nl