Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Word Framer Framed Vriend

… en houd beeldende kunst toegankelijk voor iedereen!

 

Word nu Framer Framed Vriend en ontvang:

Voor €5,- maand / €60,- per jaar:
– Toegang tot exclusieve previews van tentoonstellingen
– Curator rondleidingen en meet & greets met kunstenaars
– Alle aankomende tentoonstellingspublicaties
– Eeuwige dankbaarheid.

Ja, dat wil ik!

Voor €10 per maand / €120 per jaar
Al het bovenstaande! En…
– Een limited edition A3+ giclee print ontworpen door InnaVisions!

Ja, dat wil ik!


Gratis entree

Het is bijna 10 jaar geleden dat Framer Framed begon met een tentoonstellingsruimte in de Tolhuistuin in Amsterdam. In de afgelopen jaren hebben we vele prachtige programma’s en tentoonstellingen georganiseerd, die gaan over de verbinding tussen kunst, activisme, identiteit, politiek, geschiedenis en collectiebeleid. In onze locatie in Amsterdam Oost kunnen we dit werk uitbreiden met waardevolle bijdragen van interessante kunstenaars en curatoren uit de hele wereld en van lokale community groepen.

We vragen nooit entree voor onze programmering, juist omdat we vinden dat beeldende kunst laagdrempelig en toegankelijk moet zijn voor iedereen. In 2018 openden we een projectruimte in de Molenwijk in Amsterdam-Noord, vanuit de overtuiging dat kunst niet alleen in het centrum van de stad getoond moet worden, maar juist ook daarbuiten. Om te blijven doen wat we doen, hebben we Vrienden nodig: mensen die ons programma een warm hart toedragen en ons financieel kunnen en willen steunen. Op die manier kunnen we onze programma’s vrij toegankelijk houden voor iedereen. Je wordt al Vriend vanaf €5 per maand!

Word onze 114e vriend!

Ja, dat wil ik!


Betaalfrequentie:


Steun eenmalig extra:

Gewenst bedrag:

 

Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle Framer Framed tentoonstellingen en programma’s!


Door vriend te worden ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.


Anders bijdragen

Als u, of uw onderneming, de ideeën van Framer Framed een warm hart toedraagt en u meer, of anders, wilt bijdragen, werken wij graag met u een op maat gesneden programma uit. U kunt voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen met info@framerframed.nl

Culturele ANBI status

Framer Framed is een stichting met een culturele ANBI status. Wist u dat een Culturele ANBI gevers aanzienlijke voordelen biedt?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek ten aanzien van reguliere ANBI’s.  Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie is te vinden op de website van de Belastingdienst: website Belastingdienst.


Betaalmethoden

Betalingen online worden verwerkt met Mollie Payments. Mollie zal op bankafschriften worden vermeld als begunstigde. Er zijn verschillende manieren om te betalen, waaronder iDEAL en credit card. In de tentoonstellingsruimte is het ook mogelijk een fysiek formulier in te vullen met je gegevens en IBAN rekeningnummer.

Vragen?

We beantwoorden ze graag! Neem contact met ons op via friends@framerframed.nl
Meer informatie vind je in de Algemene Voorwaarden.