Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Word Framer Framed Vriend

Met een kleine financiële bijdrage houd jij beeldende kunst toegankelijk voor iedereen!

Vrienden ontvangen:
– Toegang tot exclusieve previews van tentoonstellingen
– Curator rondleidingen en meet & greets met kunstenaars
– Alle aankomende tentoonstellingspublicaties
– Eeuwige dankbaarheid

We vragen nooit geld voor onze programmering, juist omdat we vinden dat beeldende kunst laagdrempelig en toegankelijk moet zijn voor íedereen. Om te kunnen blijven doen wat we doen, hebben we Vrienden nodig: mensen die ons programma een warm hart toedragen en ons financieel kunnen en willen steunen. Op deze manier draag jij bij om onze programma’s open en vrij toegankelijk te houden.


Betaalfrequentie:


Steun eenmalig extra:

Gewenst bedrag:

Door vriend te worden ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.


Anders bijdragen

Als u, of uw onderneming, de ideeën van Framer Framed een warm hart toedraagt en u meer, of anders, wilt bijdragen, werken wij graag met u een op maat gesneden programma uit. U kunt voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen met info@framerframed.nl

Culturele ANBI status

Framer Framed is een stichting met een culturele ANBI status. Wist u dat een Culturele ANBI gevers aanzienlijke voordelen biedt?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek ten aanzien van reguliere ANBI’s.  Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie is te vinden op de website van de Belastingdienst: website Belastingdienst.


Betaalmethoden

Betalingen online worden verwerkt met Mollie Payments. Mollie zal op bankafschriften worden vermeld als begunstigde. Er zijn verschillende manieren om te betalen, waaronder iDEAL en credit card. In de tentoonstellingsruimte is het ook mogelijk een fysiek formulier in te vullen met je gegevens en IBAN rekeningnummer.

Vragen?

We beantwoorden ze graag! Neem contact met ons op via friends@framerframed.nl
Meer informatie vind je in de Algemene Voorwaarden.