Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

by_B.Ellialtioglu_9051
by_B.Ellialtioglu_9059
by_B.Ellialtioglu_9061
by_B.Ellialtioglu_9055
by_B.Ellialtioglu_9047
[:en]6/10/2020 - Characters in Real Life Image: © Betul Ellialtioglu, Framer Framed[:]

6 Oct 2020
19:00 - 21:00

Personages uit het dagelijkse leven

TuncTop is een Amsterdamse multidisciplinaire en mix-media kunstenaar die zich bezighoudt met culturele diversiteit in buurten over de hele wereld. Je bent uitgenodigd voor een filmavond bij Framer Framed, op 6 oktober, waar we samen zullen kijken naar de volgende drie korte films, gemaakt door TuncTop: Mokum Verhalen (2020), Prasann (2019) en Molenwijk Originals (2019).

Mokum Verhalen (3′) is een serie korte tekenfilm-documentaires die verhalen uit het echte leven laten zien van een divers Amsterdam – mensen uit alle lagen van de bevolking, van alle leeftijden, van alle nationaliteiten en van alle sociaaleconomische achtergronden. Bij Framer Framed gaat de eerste aflevering van de serie in première.

Prasann (10′) is een poëtische documentaire die in India is opgenomen over de 9-jarige Prasann, die een gewoon leven leidt in een vissersdorp en droomt van zijn toekomst terwijl hij zijn passie probeert na te streven.

Molenwijk Originals (42′) is TuncTop’s langste documentaire en geproduceerd tijdens zijn kunstenaarsresidentie in Werkplaats Molenwijk – Framer Framed. In de Molenwijk ontmoette hij veel bewoners uit de buurt: horeca-ondernemers, kinderen, jongeren, oude dames, Afghaanse, Syrische en Oegandese nieuwkomers – stuk voor stuk bijzondere mensen, die allemaal een interessant verhaal vertellen. TuncTop had slechts één vraag voor zijn nieuwe buren: Wat gaat er gebeuren in 2050?

Dit event is gratis en de voertaal is Engels.


 

Reserveren
Bestel uw ticket via Eventbrite om de voorstelling bij te wonen.

Om je eigen veiligheid en die van het Framer Framed team te garanderen, vragen we je om de Corona richtlijnen goed door te nemen voordat je de expositieruimte bezoekt. Onze Corona Maatregelen kan je hier vinden. Wij adviseren om een niet-medisch mondkapje te gebruiken tijdens de publieke evenementen.Artist Talk / Community & Learning / Migratie /

Exposities


Expositie: Molenwijk Originals

Sci-Fi en posterserie door artist in residence TuncTop

Netwerk


TuncTop

Kunstenaar