About the part that art plays in a globalising society

Framer Framed

Education


Educatie heeft een centrale plek binnen Framer Framed. Het educatie team ontwikkelt een educatieprogramma rondom iedere tentoonstelling, coördineert het Kinderatelier voor jonge kinderen.


Education

Bij Framer Framed brengen we kinderen en jongeren in contact met hedendaagse internationale kunstenaars en thema’s in een globaliserende samenleving. Aansluitend aan onze tentoonstellingen bieden we voor alle leeftijden verschillende programma’s aan in de vorm van ontmoetingen, dialoog, atelierbezoeken en rondleidingen. Daarnaast staat het ontwikkelen van vaardigheden centraal, waarbij het ontwikkelen van een zelfstandige mening een belangrijke rol speelt. Binnenschools en buitenschoolse activiteiten zijn daarom van gelijkwaardig belang. Incidenteel worden (les)programma’s, projecten en workshops voor het PO, VO, MBO, HBO en WO op maat gemaakt.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten voor kinderen en jongeren, schrijf u HIER in voor de mailinglijst. U wordt dan twee keer per jaar op de hoogte gebracht van onze educatieprogramma’s.