Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Suat Ögüt

Suat Ögüt is geboren in Diyarbakir, Turkey in 1986. Hij woont en werk in Amsterdam. Ögüt gestudeerde aan the Fine Art Education Faculty of Marmara University, Painting and Sculpture Department in 2007. Ögüt was in 2012-2013 een resident aan het HISK te Ghent. In 2013 was hij een van de winnaars van de Akbank Contemporary Artist Prize. Ögüt was in 2014 een van de oprichters van de Corridor Project Space in Amsterdam.

Zijn werk maakt in 2018 onderdeel uit van de openluchtexpositie Monuments of the Unsung die Framer Framed samenstelde ter gelegenheid van Public Art Amsterdam (2018) dat loopt van 21 juni tot en met 30 september.


Exposities


Exposities Werkplaats Molenwijk: Marie Hudelot and Suat Ögüt

Openingstentoonstelling van de nieuwe projectruimte van Framer Framed

Expositie: Monuments to the Unsung – Public Art Amsterdam 2018

Onderdeel van de coöperatieve kunstmanifestatie Pay Attention Please! in de openbare ruimte van Amsterdam

Agenda


Finissage: Monuments to the Unsung
Het mobiele kunstwerk 'The First Turk Immigrant or the Nameless Heroes of the Revolution' van kunstenaar Suat Ögüt ‘migreert’ van haar huidige standplaats aan de IJpromenade dieper in Noord
Finissage: Monuments to the Unsung – Public Art Amsterdam
Het werk ‘The First Turk Immigrant or the Nameless Heroes of the Revolution’ van Suat Ögüt migreert naar projectruimte Werkplaats Molenwijk
Opening: Werkplaats Molenwijk
Opening van Framer Framed's nieuwe projectruimte in Molenwijk in Amsterdam-Noord, voor en door buurtbewoners geïnteresseerd in kunst, cultuur, erfgoed en maatschappij.