Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Jean Medina

Jean Medina (Mexico) is coordinator Tentoonstellingen en Publieksprogramma bij Framer Framed. Daarnaast is hij freelance cultureel producent voor diverse kunstenaars in Amsterdam. 

Hij behaalde zijn Bachelor in Schone Kunsten aan de Universidad de las Américas Puebla (UDLAP) in Mexico en een Master Museumstudies aan de Universiteit van Amsterdam (UvA).

In 2014 opende en co-cureerde hij de tijdelijke kunstruimte Terminal 205 (MX) in Cholula, Mexico. Deze projectruimte, ontwikkeld in samenwerking met Fátima Ramos, bood een podium voor het werk van opkomende kunstenaars, met een focus op ruimtelijke interventies en stimuleerde een dialoog tussen kunstenaars en een breder publiek. Daarnaast werkte Jean tijdens het lanceringsjaar bij het Museo Internacional del Barroco (MX) in Mexico en was hij betrokken bij diverse projecten, variërend van het hosten van een radioshow over kunst en cultuur tot het zelf publiceren van kosmogonische fanzines.


Agenda


Printsessie: Oscar Muñoz’ werk 'Narcisos'
In de context van expositie HERE/NOW.
Printsessies Pentagonal Icositetrahedron
Tijdens de tentoonstelling 'Pressing Matters' zijn er verschillende druksessies, waarbij nieuwe afdrukken worden geproduceerd en aan de tentoonstelling toegevoegd.

Magazine