Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Framer Framed neemt deel aan het Gwangju Biënnale Pavilion Project

Framer Framed is verheugd dit jaar deel te nemen aan het grootste paviljoenproject ooit van de Gwangju Biennale Foundation. Het project maakt deel uit van de 14e Gwangju Biënnale, die tussen 7 april en 9 juli 2023 plaatsvindt in Gwangju, Zuid-Korea.


Over het Paviljoenproject

Het Paviljoenproject vindt plaats naast de hoofdtentoonstelling van de Gwangju Biënnale, zacht en zwak als water, waarbij de negen deelnemende culturele organisaties aan hun tentoonstellingen werken in samenwerking met vooraf toegewezen culturele en kunstinstellingen in Gwangju en omgeving.

Het Gwangju Biënnale Paviljoenproject, dat in 2018 werd geïnitieerd, presenteert tentoonstellingen van vooraanstaande internationale culturele organisaties om de grenzen tussen verschillende kunstmilieus te doorbreken en een signaal afgeven die uniek is voor de stad Gwangju. Met de vertegenwoordiging van drie instellingen op de 12e Biënnale in 2018 en twee op de 13e Biënnale in 2021, wordt het Paviljoenproject van dit jaar het grootste tot nu toe, met kunst- en cultuurorganisaties uit negen verschillende landen.

Zie voor meer details over het paviljoenproject het persbericht van de Gwangju Biënnale. Meer informatie over de deelname van Framer Framed wordt binnenkort bekendgemaakt.Cultural programming / Kunst en Activisme / Oost-Azië /