Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Frigiti Tori_Homing

2 Oct 2021
13:00 - 15:30

Storytelling-bijeenkomst: Frigiti Tori

In samenwerking met kunst-en educatie collectief Homing, graag nodigen wij u uit voor een bijzonder storytelling-event waar Surinaamse ouderen uit Amsterdam hun verhalen zullen delen bij Framer Framed.

Frigiti Tori, wat vertaald uit het Surinaams Vergeten Verhalen betekent, is een project van Homing in samenwerking met enkele Surinaamse ouderen die in Amsterdam wonen. Op zaterdag 2 oktober nodigen we je uit bij Framer Framed aanwezig te zijn voor onze workshop: “Het vertellen van de vergeten verhalen”. Ontdek de veerkracht van onze oudere generatie die de uitdagingen van migratie en de pandemie behelst.

Frigiti Tori

Programma
13:00 – Deuren open
13:30 – Welkom en introductie door Homing
13:45 – Verhaal één
14:00 – Verhaal twee
14:15 – Pauze met Surinaams eten en drinken
15:00 – Verhaal drie
15:15 – Groepsdiscussie
15:30 – Einde programma en dankwoord

RSVP
Dit evenement is gratis en in het Nederlands, en vindt plaats in Framer Framed. Wegens de beperkte capaciteit gelieve aanmelden via Eventbrite. Lees voor je komst ons Corona-protocol.

Adres
Oranje-Vrijstaatkade 71
1093 KS Amsterdam


Frigiti Tori is een van de projecten die wordt gefaciliteerd door de Workshop Social Art Practice, mede gefinancierd door de Creative Europe Programme of the European Union. Deze workshop wordt gehost door de Rijksakademie en Framer Framed om te investeren in het versterken van Social Art Practices. In november 2021 geeft het Amsterdam Museum een plekje aan Frigiti Tori. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Homing is een kunst-en educatiecollectief, opgericht door gedragsdeskundige Charlaine Reval en Rijksakademie alumni Laura O’Neill (RA 17/18). Hun onderzoek en projecten zijn gericht op lokale en mondiale gemeenschappen waarbinnen de relatie tussen natuur, mens en technologie centraal staat.Community & Learning / Gedeeld erfgoed / Oral History /

Exposities


Expositie: Shaping Feelings

Een online presentatie van Framer Framed in samenwerking met het Amsterdam Museum

Magazine