Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

19 nov –
28 nov 2020

Doe een wens

Sinds september ondersteunt Framer Framed de beeldende therapie van i-psy Arts door op maandag een open atelier te starten. Hun werk is samen met kunstenaars uit het open atelier van i-psy in Almere, Utrecht en Arnhem te zien in de tentoonstelling Make a Wish van 19 tot en met 28 november in Go Gallery (behalve op zondag en maandag).

i-psy is een specialist in interculturele psychiatrie voor mensen met allerlei sociale en culturele achtergronden en verschillende psychologische problemen. Sinds 2009 organiseert het beeldende therapieteam van i-psy jaarlijks een tentoonstelling voor en met kunstenaars uit de open ateliers in Amsterdam, Almere, Utrecht en Arnhem. Make a Wish is de twaalfde i-psy tentoonstelling bij GO Gallery in Amsterdam. Een impressie van de creaties is te vinden op de website van i-psy Art en op de Instagram pagina.

De openingsdagen van de tentoonstelling zijn donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 november en de tentoonstelling is alleen te reserveren: Maak uw reservering. Na de openingsdagen is de tentoonstelling te zien tussen 24 en 28 november. Voor deze dagen is reserveren niet nodig.

Lees: Stay Strong Photo StoriesAmsterdam Oost / Community / i-psy / Migratie /

Magazine