Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Timothy Paul Timothy Paul

4 Aug 2022
17:00 - 19:00

Workshop 2: Beauty Basics for all genders

Kom naar de tweede make-up workshop van Timothy Paul! Gedreven door de mantra dat schoonheid geen grenzen kent, heeft visagist Timothy Paul het tot zijn missie gemaakt om iedereen er mooi uit te laten zien en zich mooi te laten voelen. Op 4 augustus 2022 geeft hij een live make-up tutorial sessie bij Framer Framed, speciaal voor mensen die zich identificeren als trans/nonbinair.

De workshop is gratis en in het Engels. We hebben beperkte plekken.
Voor aanmelding kunt u mailen naar: timothy.aarons876@gmail.com

Timothy Paul’s signature look is het beeld van een moedig, sterk en assertief individu, voorbereid op elke uitdaging – ieder op zijn eigen manier. Dat is de focus van de workshop op 4 augustus. Zijn drijvende kracht is de overtuiging dat schoonheid ambachtelijk en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met dit in gedachten heeft hij er altijd naar gestreefd om iedereen zich mooi te laten voelen. Hij maakt zorgvuldig ruimte voor mensen die van oudsher buiten het gesprek over schoonheid worden gehouden. In de sessie op 4 augustus zal hij huidverzorging en verzorgingstips voor alle genders doornemen. Leer alle tips om je beste gezicht naar voren te brengen met Timothy!

Zijn klanten zijn divers en omvatten Linda Magazine, King Kong Magazine, Fucking Young Magazine, Coeval Magazine, en Sky writings Magazine. Belangrijke medewerkers zijn onder andere Jan Hoek Studio, Fleur Feringa en Cathelijne Blok.Workshop / Queer /

Agenda


Global Queer Rights Perspective: the Jamaican Edition
Filmvertoning van 'The Abominable Crime' en gesprek
Workshop: Beauty Basics for all genders
Door make-up artiest Timothy Paul

Netwerk


Timothy Paul

Multi-disciplinary Creative