Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

13 mrt 2020
17:00 - 19:00

UITGESTELD | Boekpresentatie: ‘Van Amulet tot Artefact’ in Werkplaats Molenwijk

UITGESTELD | Gezien de laatste berichtgeving vanuit de overheid over COVID-19 (coronavirus) zien we ons helaas genoodzaakt de boekpresentatie van morgen in Werkplaats Molenwijk uit te stellen. We vinden het heel jammer!

We zien jullie heel graag op een andere datum en houden jullie op de hoogte!


Kom op 13 maart naar de boekpresentatie en filmvertoning over het artistiek onderzoek van Van Amulet tot Artefact in Werkplaats Molenwijk.

In de zomer van 2019 gingen Magda Augusteijn en Tina Lenz samen met de bewoners van de Molenwijk op zoek naar rituelen. De beelden en verhalen zijn nu samengebundeld in een publicatie welke vrijdag 13 maart wordt gelanceerd. Tijdens de boekpresentatie zal ook de documentaire Molenwijk (21 min. 2019) worden vertoond. Iedereen is van harte welkom!

Adres: Molenaarsweg 3, 1035 AA Amsterdam
Datum: Vrijdag 13 maart
Open: 17:00
Aanvang film: 17:30

Nieuwsgierig? Lees hier meer over het project.


Met dank aan
Werkplaats Molenwijk is een initiatief van Framer Framed, voor en door buurtbewoners geïnteresseerd in kunst, cultuur, erfgoed en maatschappij. Werkplaats Molenwijk wordt mede mogelijk gemaakt door BankGiro Loterij Fonds, de Alliantie en Amsterdams Fonds voor de Kunst.Amsterdam Noord / Community / Molenwijk /

Exposities


Van Amulet tot Artefact

Expositie: Van Amulet tot Artefact

Een artistiek onderzoek in de Molenwijk waarbij het dagelijkse ritueel centraal staat

Netwerk


Magda Augusteijn

Filmmaker

Tina Lenz

Design antropoloog

Magazine