About the part that art plays in a globalising society

Framer Framed

8 May 2022 – 13:00

Football match Molenwijk

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

In Werkplaats Molenwijk huist nu Anan Striker, een kunstenaar die van alles kan en doet. Op zondag 8 mei om 13:00 uur organiseert Anan een alternatief potje voetbal op het trapveldje naast Winkelcentrum Molenwijk. Kom je mee voetballen, aanmoedigen en tekenen met scheidsrechter vanishing spray? Trek je voetbalkleding aan, warm je stem vast op en neem je buurman, buurvrouw, vrienden en vriendinnen mee!

Zondag 8 mei 13:00
Trapveldje nabij Winkcentrum Molenwijk (naast de flat Tjasker en Spinnekop)

Anan Striker – Werkplaats Molenwijk

Anan Striker is de huidige kunstenaarsresident in Werkplaats Molenwijk. De veelzijdige kunstenaar laat zich niet beperken tot één onderwerp, maar werkt het liefst met alledaagse ontmoetingen, gebeurtenissen en objecten en vertaal deze intuïtief naar kunst. Van muurschilderingen tot lithografie, Anan maakt en combineert verschillende kunstvormen en maakt zo poëtische en vervreemdende aanpassingen van de werkelijkheid. In de Molenwijk laat Anan zich opnieuw verrassen door ontmoetingen en gebeurtenissen die hij gebruikt voor zijn kunstzinnige interventies in de wijk.Amsterdam Noord / Molenwijk / Residencies /

Exhibitions


Exhibition: Thinking with the Hand

By Werkplaats Molenwijk artist in residence Anan Striker

Agenda


Finissage: Thinking with the Hand
Festive closing of Anan Striker's exhibition in Werkplaats Molenwijk

Network


Photo of Anan Striker

Anan Striker

Artist

Magazine