Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Locatie

Adres
Framer Framed (expositieruimte)
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam

Route
Framer Framed is gevestigd in het paviljoen van de Tolhuistuin, recht tegenover het Centraal Station aan het IJ in Amsterdam Noord. Framer Framed is vanaf Amsterdam CS bereikbaar met de pont ‘Buiksloterweg’. De pont is gratis en vaart dag en nacht. De expositieruimte bevindt zich op de eerste etage en is bereikbaar via de brede trap aan het IJ door het restaurant THT. De expositieruimte is via een lift toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tolhuistuin_Paviljoen_500

De Tolhuistuin
De Tolhuistuin bestaat uit een park, enkele bedrijfsverzamelgebouwen en een 4.500 m2 groot paviljoen aan het IJ. Het paviljoen beschikt over een poppodium waar Paradiso concerten programmeert, twee multifunctionele zalen, een expositieruimte, twee dansstudio’s met de hiphopschool van Solid Ground Movement en het uitgestrekte café-restaurant THT met terras aan het water.

OV en parkeren
De Tolhuistuin is vanaf het Centraal Station van Amsterdam bereikbaar met het pontje ‘Buiksloterweg’. De overtocht duurt 3 minuten en is gratis. Met de auto zijn we bereikbaar vanaf de ringweg A10 via afslag S116. Parkeren kan recht achter het EYE filmmuseum. Dit is een betaalde parkeerplaats. In de omgeving van de Tolhuistuin kan met een blauwe parkeerschijf 2,5 uur gratis worden geparkeerd, maar de plekken zijn schaars.

Tolhuistuin_kaartje-pont