About the part that art plays in a globalising society

Framer Framed

Kunstschooldagen 2022 bij The Silence of Tired Tongues. Foto: Framer Framed / Esther Vane

16 Jun –
17 Jun 2022

Kunstschooldagen 2022

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op 16 en 17 juni 2022 doet Framer Framed weer mee aan de Kunstschooldag[en]. Twee dagen waarop groepjes 8e-groepers en begeleiders verschillende culturele instellingen bezoeken, op initiatief van en georganiseerd door Stichting JAM.

Na twee corona-jaren zijn we blij om ook onze deuren weer te openen voor de groepen 8 van basisscholen uit heel Amsterdam. Tijdens deze editie van de Kunstschooldag[en] sluit het educatieprogramma aan op de tentoonstelling The Silence of Tired Tongues, gecureerd door Raphael Fonseca. Centraal staat het kritisch en op verschillende manieren kijken naar de werken die in onze ruimte aan de Oranje-Vrijstaatkade gepresenteerd zijn.

Doet jouw school ook mee aan de Kunstschooldag[en], dan ben je welkom om met jouw groepje bij ons langs te komen! We gaan op verschillende manier kijken naar kunst en maken een eigen werk, geïnspireerd door beelden uit de tentoonstelling.

De workshops vinden in rondes plaats om 10.00, 12.00 en 14.00 uur.

Adres:
Oranje-Vrijstaatkade 71
1093 KS Amsterdam

Inschrijven kan via de website van Stichting Jam.Education / Ecology / Colonial history /

Exhibitions


Image for the exhibition The silence of tired tongues at Framer Framed

Exhibition: The Silence of Tired Tongues

Contemporary Art & Brazil

Agenda


Kunstschooldagen 2023
Two-day programme where groups of 8th-graders and facilitators visit different cultural institutions.

Magazine