Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Podcast: Going Hybrid - A Deep Dive into Cultural Publishing and Programming

Luister naar aflevering #07 van onze podcast, Going Hybrid: A Deep Dive into Cultural Publishing and Programming. In deze aflevering verkennen Ashley Maum en Ebissé Wakjira in de toekomst van hybriditeit in de culturele sector. Ze voeren een levendige discussie over Going Hybrid, een tweejarig onderzoeksproject dat de toekomst van hybride culturele programmering en publicaties onderzoekt in een post-pandemische wereld.

Ashley en Ebissé onderzoeken het concept van ‘hybride publiceren’, een term die zowel traditioneel uitgeven, print en digitaal, eigen beheer als open access modellen in de wetenschappelijke gemeenschap omvat. Ebissé deelt haar ervaringen in academische en literaire uitgeefwereld en vergelijkt deze met haar rol bij Framer Framed. De aflevering eindigt met een bespreking van de rol van evenementenverslaggeving in kunstinstellingen. Hierbij wordt gepleit voor gestandaardiseerde rapportage en een positieve kijk op toekomstig onderzoek naar hybride evenementenverslaggeving.

Ashley Maum werkt bij Framer Framed aan tentoonstellingen, publicaties en onderzoek. Ze is daarnaast redacteur van Errant Journal. Ebissé Wakjira is coördinator van publicaties, tijdschriften en podcasts bij Framer Framed. Going Hybrid is een onderzoeksproject naar de toekomst van hybriditeit voor het culturele gebied, geïnitieerd door Institute of Network Cultures.

Luister naar de aflevering hieronder

Of beluister onze podcast op jouw favoriete platform

Spotify,
Apple,
Castbox,
Overcast,
Pocket Casts,
RadioPublic,
Stitcher or
RSS.
Podcast / Politiek en technologie / Subversive Publishing /

Agenda


Symposium: In-Between Media - Hybrid Tactics in The Crisis Era
Een tweedaagse symposium over hybride mediatactieken en saamhorigheid in kunst en activisme.

Netwerk


Ebissé Wakjira

Content and publications

Ashley Maum

Exhibitions and research

Magazine