Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Photo: © Betul Ellialtioglu / Framer Framed

2 Feb 2020
19:30 - 22:00

Framer Framed verwelkomt New Radicalism

Framer Framed gaat voorafgaand aan Art Rotterdam het gesprek aan met de curatoren van ‘New Radicalism’ Nouha Ben Yebdri (Mahal Art Space), Khalid Abdel-Hadi (MyKali) en Ibrahim Nehme (the Outpost), om te praten over hun intenties, ideeën en verwachtingen.

New Radicalisme vindt plaats tijdens Art Rotterdam, waar radicale, nieuwe talenten worden geïntroduceerd op het gebied van digitale kunst en cultuur (6-9 februari 2020). Tijdens het vierdaagse festival kan men een veelzijdigheid aan alternatieve stemmen horen uit het Midden Oosten, Noord Afrika en kunstenaars die zich uit deze regio hebben gevestigd in Europa, Nederland en vooral Rotterdam (diaspora).

Het festival is zowel intiem als interdisciplinair in het design, en in de avond is er een breed scala aan tentoonstellingen, panels, workshops en een live muziekprogramma. New Radicalism is een initiatief van AWAKE, gefaciliteerd door Shirin Mirachor en Narges Mohammadi in samenwerking met verschillende opkomende en gevestigde curatoren van MENA (Middle East and North Africa) regio.

Photos: © Betul EllialtiogluMidden-Oosten / Diaspora /

Netwerk


Narges Mohammadi

Kunstenaar en Curator

Shirin Mirachor

Culturele Programmeur

Nouha Ben Yebdri

Curator

Ibrahim Nehme

Curator

Khalid Abdel-Hadi

Visual Artist