Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Dipsaus Podcast

Dipsaus Podcast

DIPSAUS is dé tweewekelijkse podcast door en voor vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Gepresenteerd en opgericht door Anousha Nzume, Ebissé Wakjira en Mariam El Maslouhi. Eindredactie Dipsaus Exclusives wordt door Sayonara Stutgard van Uitgeverij Chaos verzorgd.

Dipsaus is maatschappijkritisch, cultureel geïnteresseerd, politiek betrokken en altijd met een flinke schep humor, originaliteit en diepgewortelde eigenwijsheid. Te beluisteren wanneer je wilt, waar je maar wilt.

Dipsaus podcast is ontstaan uit de behoefte om verhalen en maatschappelijk relevante onderwerpen vanuit het perspectief van vrouwen van kleur te vertellen en ze een, tot nu toe bijna ontbrekende, stem te geven. Zodoende vinden veel Nederlanders van kleur dat de media geen goede afspiegeling zijn van de multiculturele en diverse samenleving.

Dipsaus heeft daar via de podcast en het online magazine de afgelopen jaren met succes verandering in gebracht. Door onze selectie van onderwerpen en gasten laten wij zien dat er een wervelende wereld bestaat die niet wordt geadresseerd door de reguliere media.

Stichting Dipsaus heeft geen winstoogmerk. Alle inkomsten en giften komen direct ten goede aan de activiteiten van de stichting.