Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Word Framer Framed Vriend

… en houd beeldende kunst toegankelijk voor iedereen!

 

Word nu Framer Framed Vriend en ontvang:

Voor €5,- maand / €60,- per jaar:
– Toegang tot exclusieve previews van tentoonstellingen
– Curator rondleidingen en meet & greets met kunstenaars
– Alle aankomende tentoonstellingspublicaties
– Een katoenen tasje ontworpen door InnaVisions
– Uitnodiging +1 voor het speciale Framer Framed vriendenfeest op onze nieuwe locatie Oranje-Vrijstaatkade 71 Amsterdam.

Ja, dat wil ik!

Voor €10 per maand / €120 per jaar
Al het bovenstaande! En…
– Een limited edition A3+ giclee print ontworpen door InnaVisions!

Ja, dat wil ik!

Precies 5 jaar geleden opende de Framer Framed expositieruimte in de Tolhuistuin in Amsterdam. In die tijd hebben we vele mooie programma’s en tentoonstellingen georganiseerd ingaand op de samenhang tussen kunst, activisme, identiteit, politiek, geschiedenis en collectiebeleid. Van het Crisis of History drieluik met hedendaagse kunst uit het Midden-Oosten, tot mediakunst in het ‘fake news’ tijdperk. Van een symposium over de repatriëring van Indonesische kunst, tot een project over kunst en zwart samenzijn in Europa. Altijd met interessante kunstenaars en curatoren van over de hele wereld.

We vragen nooit entree voor onze programmering, juist omdat we vinden dat beeldende kunst laagdrempelig en toegankelijk moet zijn voor iedereen. In 2018 openden we een projectruimte in de Molenwijk in Amsterdam-Noord, vanuit de overtuiging dat kunst niet alleen in het centrum van de stad getoond moet worden, maar juist ook daarbuiten.

Vertrek uit de Tolhuistuin naar Oostpoort
Eind juni 2019 namen we een grote nieuwe stap: we verlieten de Tolhuistuin en verhuisden naar een nieuwe locatie, de voormalig Oostergasfabriek Oranje-Vrijstaatkade 71 Amsterdam. Om hier te kunnen blijven doen wat we doen, hebben we Vrienden nodig: mensen die ons programma een warm hart toedragen en ons financieel kunnen en willen steunen. Op die manier kunnen we ook de komende tijd onze programma’s open en vrij toegankelijk te houden. Je wordt al Framer Framed Vriend vanaf €5 per maand!

Word onze 114e vriend!

Ja, dat wil ik!

Framer Framed Vriend rewards ontworpen door kunstenaar InnaVisions, die ook tentoonstelling Diasporic Self voor ons ontwierp i.s.m. Afaina de Jong! Lees hier meer over zijn praktijk.


Betaalfrequentie:


Steun eenmalig extra:

Gewenst bedrag:


Door verder te gaan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden

Anders bijdragen

Als u, of uw onderneming, de ideeën van Framer Framed een warm hart toedraagt en u meer, of anders, wilt bijdragen, werken wij graag met u een op maat gesneden programma uit. U kunt voor een vrijblijvend gesprek contact opnemen met Josien Pieterse, directeur Framer Framed, josien@framerframed.nl

Culturele ANBI status

Framer Framed is een stichting met een culturele ANBI status. Wist u dat een Culturele ANBI gevers aanzienlijke voordelen biedt?

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek ten aanzien van reguliere ANBI’s.  Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie – website Belastingdienst.


Betaalmethoden

Betalingen online worden verwerkt met Mollie Payments als ‘payment service provider’ (Mollie is ook op de bankafschriften te zien). Er zijn nu verschillende manieren om te betalen, waaronder iDEAL en credit card. In de tentoonstellingsruimte is het ook mogelijk een fysiek formulier in te vullen met je gegevens en IBAN rekeningnummer.

Beloning ophalen

De beloning die je krijgt als Framer Framed Vriend – bij €5/maand, €60/jaar een tasje ontworpen door InnaVisions, en bij €10/maand, €120/jaar een tasje én een limited edition print ontworpen door InnaVisions – kun je tijdens de Vrienden Party op 15 november 2019 ophalen of op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen van 10:00 – 18:00 bij de Framer Framed tentoonstellingsruimte: Oranje-Vrijstaatkade 71 Amsterdam. Meer informatie vind je ook in de Algemene Voorwaarden.

Vragen?

We beantwoorden ze graag! Neem contact met ons op via friends@framerframed.nl