Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

19 aug –
3 sep 2020

#HoeGaatHetEchtMetJe

“Hoe gaat het echt met je?”, en andere intieme vragen, werden tijdens de coronatijd door negen community artists uit zes stadsdelen van Amsterdam aan verschillende en soms onzichtbare communities gesteld, die hard werden getroffen door het coronavirus. Die ontmoetingen en gesprekken hebben geleid tot mooie, ontroerende, en soms zwaarmoedige verhalen die zijn teruggebracht tot meer dan 50 quotes, waarvan een selectie vanaf 19 augustus op de ramen van Framer Framed te zien zal zijn.

Framer Framed is tijdelijk gesloten voor de opbouw van de nieuwe expositie. Tijdens de opbouwperiode worden de posters van 19 aug t/m 3 sep aan de buitenkant van de ramen van Framer Framed getoond. De tijdelijke tentoonstelling is de eindpresentatie van een project, waarbij de posters eerst op billboards in de stad hebben gehangen om vervolgens door te reizen naar verschillende locaties.

De opening van de presentatie van postercampagne #HoeGaatHetEchtMetJe zal plaatsvinden op 19 augustus vanaf 17.30 uur. Er is een beperkte capaciteit. Bekijk altijd onze coronarichtlijnen voor een bezoek aan Framer Framed.

Deelnemende kunstenaars
Luan Buleshkaj, Claartje Chajes, Diane Elshout, Merel Noorlander, Arthur Kneepkens, Fouad Lakbir, Nina Karim van Oort, Janine Toussaint, Noud Verhave. Grafisch vormgeving Yuri Veerman. Een initiatief van Merel Noorlander en Arthur Kneepkens met assistentie door Jovana Stulic.Amsterdam Oost / Community /