Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

20 Jun 2019
20:00 - 23:00

Framer Framed jubileum en afscheidsfeest

Kom op donderdag 20 juni naar Framer Framed voor een feestje in het kader van ons vijfjarig jubileum én de laatste maand van Framer Framed in de Tolhuistuin!

Na vijf jaar tentoonstellingen en publieksprogramma’s op het snijvlak van kunst, activisme, identiteit, politiek, geschiedenis en collectiebeleid in de Tolhuistuin, is het nu tijd voor een nieuwe stap. In augustus 2019 verhuist Framer Framed naar een nieuwe locatie in Amsterdam-Oost! Op deze avond blikken we terug en vooruit, en feesten we in stijl.

Verwacht nostalgische speeches en dansen op de deuntjes van ex-collega en rijzend dj-fenomeen Sara Berton! Sara heeft haar eerste ervaring opgedaan bij Red Light Radio, met de maandelijkse show ‘À la carte’. Hier bracht zij een persoonlijk eerbetoon aan de labels van de underground scene. Haar verrassende dj-sets zitten vol met breakbeat, techno en funk, die je meenemen door een muzikale ruimtereis.

Er vinden meerdere performances plaats:
20:30: Performance door danser en ArtEZ graduate Dayna Martinez Morales (BV). Dayna is binnenkort een artist-in-resident bij Plein Theater in Oost, een van onze nieuwe ‘buren’! In haar werk zoekt Dayna naar verbindingen tussen oude en nieuwe cultuur, identiteit, ritueel en transformatie.
22:00: Performance door Chronos. Chronos is een Amsterdams collectief van vier jonge dansers, dat in hun werk tijdsgerelateerde en sociale thema’s uitdiept. Vanavond geven ze een pop-up performance van hun korte stuk MoreLess.

Dit evenement is tevens de *laatste* dag van de Framer Framed Vriendencampagne – we hebben ons doel van 100 vrienden behaald, dus nog een reden om feest te vieren! Als je al vriend bent geworden (yes! bedankt!) is dit de perfecte gelegenheid om je rewards, het tasje en de print ontworpen door InnaVisions op te pikken. Als je nog geen vriend bent – het is nog niet te laat! Aanmelden: http://www.framerframed.nl/friends

Iedereen is welkom op dit feest, dus nodig vooral al je vrienden uit!

Meld je aan – Facebook event

 Amsterdam Noord /

Magazine