Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Lady Shaynah, EP cover Chapter22

22 aug 2021
13:00 - 14:00

Concert: Lady Shaynah

Framer Framed is dit jaar een van de locaties van het Grachtenfestival 2021. Op zondag 22 augustus zal Lady Shaynah nieuwe liedjes ter gehore brengen.

Dat Lady Shaynah in de muziek is beland, is niet verwonderlijk. Shaynah’s ouders – zelf professionele muzikanten – droegen hun enthousiasme over aan hun dochter. Sinds 2013 toert ze over de hele wereld en won ze vele prijzen en awards. Op het Grachtenfestival zal ze haar nieuwe songs uitvoeren. Niet alleen als zangeres, maar ook als multi-instrumentalist, waarbij ze gebruik maakt van moderne technologie zoals live-looping en live-producing om een vol geluid te creëren met haar band. Met haar bijzondere sound, haar warme stem en virtuoze pianospel dwingt ze haar publiek om naar haar te luisteren.

Over het Grachtenfestival
Het thema van het festival dit jaar is ‘Luister! Muziek als protest’. Muziek vertolkt wat met woorden niet kan en soms ook niet mag: beweging, strijd, affectie. Met muziek laat het Grachtenfestival mensen echt luisteren en brengt het daarmee een boodschap over, geïnspireerd door het verborgen en openlijke protest en verzet dat verwerkt is in klassieke muziek en jazz, van eeuwen terug tot vandaag de dag en van over de hele wereld.


Tickets voor het festival zijn 18,50 euro en via de website van het Grachtenfestival te verkrijgen.

 Performance /

Netwerk


Lady Shaynah

Lady Shaynah

Muzikant