Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Limbo stairs climbing up in the middle of a road to an eye' (2022) Artist: Ariya

27 Mar –
8 May 2022

Presentatie: LIMBO - queer exilic narratives

LIMBO is een eindpresentatie met kunstwerken geproduceerd tijdens een serie workshops voor en door queer/vluchteling/migranten community organisatoren & kunstenaars.

LIMBO is een creatief onderzoekssamenwerking tussen Framer Framed, Refugee Academy (VU Amsterdam), Choices Support Center en queer/vluchteling/migranten community organisatoren & kunstenaars. In deze samenwerking streven we naar het co-creëren van betekenisvolle kennis over de uitdagingen en veerkracht van queer vluchtelingen en de rol van community engaged scholarship.

Opening
27 March, 14:00 uur – gratis

Op 27 maart 2022 om 14:00 uur opent de eindpresentatie LIMBO met een queer programma. Voor deze opening werken we samen met Sehaq Queer Refugees Group. Sehaq nodigt Sepideh Khodarahmi, Sarah Naqvi, Lamin Barrow (host een open mic), Alaa + Queers en Meram uit om op te treden en onze samenwerking te vieren, die bedoeld is als een begin van een langdurige voortzetting. Bovendien vieren we de 30e verjaardag van Mama Kil! Mama Kil, onderdeel van Sehaq en LIMBO, organiseert de opening. Voel je welkom om te engageren met queer exilic narratives in de presentatie, en we hopen dat je zult genieten van onze queer exilic performances!

LIMBO – queer exilic narratives, is van 27 maart t/m 8 mei te zien bij Framer Framed, waarna de presentatie zal doorreizen naar de VU Amsterdam.

Opening
27 Juni, 16:00 uur – gratis

Meer info over de opening bij de VU is hier te vinden.

Beeld: AriyaCollectieven / Community & Learning / Diaspora / Migratie /

Agenda


Queer Poetry Night x LIMBO
In samenwerking met Unwanted Words & Queer Currents
LIMBO: Geëngageerde wetenschap en queer exilic verhalen
Een serie creatieve workshops voor queer-, vluchtelingen- en migrantengemeenschappen

Netwerk


Fabian Holle Framer Framed

Fabian Holle

Onderzoeker
Noa Bawits

Noa Bawits

Educatiemedewerker

Magazine