Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Solidair met Oekraïne

Framer Framed veroordeelt alle agressie en gewelddaden tegen de inwoners van Oekraine. We zijn solidair met het Oekraïense volk en al degenen die door de invasie zijn getroffen. Framer Framed werkt momenteel samen met instellingen door heel Nederland om noodhulp te bieden aan kunstenaars en mensen uit de culturele sector die door de oorlog zijn getroffen. Neem contact op met residency@framerframed.nl als je iemand in nood bent of kent. Officiële uitnodigingsbrieven van onze instelling zijn  beschikbaar.

We steunen en moedigen anderen aan om de petitie te ondertekenen die is gestart door L’Internationale, waarin kunstinstellingen en kunstinitiatieven worden opgeroepen om hun verzet ten opzichte van de Russische oorlog tegen Oekraïne te uiten, hier beschikbaar.

Als u wilt doneren, vindt u hier een lijst met op donaties gebaseerde NGO’s. Een breder netwerk van Europese organisaties die Oekraïense kunstenaars en culturele werkers willen ontvangen en faciliteren, is hier te vinden.

Framer Framed verzet zich tegen en veroordeelt alle gewelddaden, van Oekraïne tot aanhoudende conflicten in Syrië, Jemen, Somalië, Afghanistan en elders. We hopen en pleiten ervoor dat vluchtelingen uit alle delen van de wereld genereus worden ontvangen.Politiek Klimaat / Conflict / Eastern Europe / Oekraine / Residenties /