Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' - Werkplaats Molenwijk. Foto: © Jorah Sarah / Framer Framed

24 apr 2022
14:00 - 16:00

Finissage: Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

We hopen u op zondag 24 april om 14:00 uur te ontvangen in Werkplaats Molenwijk om te proosten op de succesvolle afronding van het project Ik zie, ik zie wat jij niet ziet. Voor de jonge (en oudere) bezoekers is een knutseltafel aanwezig om een fantasievolle kaart van de buurt te maken. Mis de laatste kans om de tentoonstelling te bezoeken niet!

In de herfstvakantie van 2021 hebben kinderen uit de Molenwijk en de Vogelbuurt in Amsterdam Noord creatief onderzoek gedaan naar thuisgevoel, de buurt en elkaar. Onder begeleiding van twee kunstenaars leerden jonge deelnemers elkaar verhalen vertellen aan de hand van beeld en geluid. Zo leerde ze elkaar, elkaars buurt en hun omgeving elke dag een beetje beter kennen. Het resultaat is een prachtige verzameling beeldende en muzikale kunstwerken die in de tentoonstelling te bezichtigen en te beluisteren zijn. Inmiddels zijn de laatste weken van de openstelling bereikt, en daarom willen we de laatste dag van deze bijzondere tentoonstelling feestelijk afsluiten.

Deze tentoonstelling is een samenwerking tussen Framer Framed en De Muziekstraat . De kunstwerken in de tentoonstelling zijn in co-creatie tot stand gekomen met Anouschka Boswinous en Roos Pollmann en de kinderen als maker.

Adres

Werkplaats Molenwijk
Molenaarsweg 3
1035EJ Amsterdam

Openingstijden (t/m 24 april)
Woensdag – donderdag – vrijdag
12:00 – 17:00 uur en tijdens evenementen en activiteiten.


Werkplaats Molenwijk wordt mogelijk gemaakt met steun van
Ministerie van Onderwijs, Amsterdams Fonds voor de Kunst, De Alliantie en Stadsdeel Noord.

Werkplaats Molenwijk is een initiatief van Framer Framed. Framer Framed wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Stadsdeel Oost.Molenwijk / Amsterdam Noord /

Exposities


Presentatie: Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Eindpresentatie van De Muziekstraat in Werkplaats Molenwijk

Netwerk


Image of Anouschka Boswinous

Anouschka Boswijk

Illustrator

Roos Pollmann

Muzikant en multidisciplinair kunstenaar

Magazine