Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

de Alliantie

De woningmarkt staat al een tijd flink onder druk, en dit gaat de komende jaren alleen maar toenemen. We verwachten dat er op elk vlak meer huizen nodig zijn; voor gezinnen, eenpersoonshuishoudens en senioren. Daarom werken wij aan betaalbare, fijne woningen voor de sociale huur en de vrije sector.

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Onze missie draagt hieraan bij: mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan fijn wonen en leven. Daarom bouwen en beheren we (sociale) huurwoningen voor mensen met een bescheiden of middeninkomen. Ook helpen we kwetsbare mensen aan een woning.

Wij denken niet in snelle successen, maar zetten ons in voor oplossingen voor de lange termijn. We willen bijdragen aan verbinding, de woningmarkt in beweging brengen en werken aan het behoud van de aarde. Nieuwe woningen bouwen we zo duurzaam mogelijk en onze bestaande woningen zijn vóór 2050 CO2-neutraal. Duurzaam betekent voor ons ook dat iedereen kan blijven meedoen. Dat onze huurders niet alleen vandaag hun woning kunnen betalen, maar ook volgend jaar en over dertig jaar. We dragen pas echt bij aan een duurzame wereld als duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar is en blijft. Samen met onze huurders, overheden, bouwbedrijven en andere partners kunnen we écht het verschil maken!