Over de rol van kunst in een globaliserende samenleving

Framer Framed

Oproep: Deelnemers The City Is Ours

Ben jij een jonge vrouw, creatief, en zit je vol ideeën over jouw buurt of de stad eruit zou moeten zien? Tijd en zin om daar foto’s, video’s of een ontwerp van te maken en je werk te laten zien in een tentoonstelling?
Dan ben jij precies degene die wij zoeken!

Over het project
The City is Ours is een project dat tegelijkertijd in Amsterdam en Tunis, de hoofdstad van Tunesië wordt uitgevoerd. Vrouwen van tussen de ongeveer 16 en 21 jaar maken een tentoonstelling van hun ideeën over de stad.

Professionele fotografen, ontwerpers en filmmakers helpen daarbij en leren hen in drie workshops de belangrijkste technieken aan. Het werk komt ook op de speciale ‘The City is Ours’ Tumblr te staan zodat op die manier tussen Amsterdam en Tunis ideeën en plannen kunnen worden uitgewisseld. De tentoonstelling wordt op 8 maart, Internationale Vrouwendag, geopend door de burgemeester van Amsterdam.
Is dit écht iets voor jou? Meld je snel aan, de eerste workshop start al op 4 februari!


Aanmelden

Het project staat open voor jonge vrouwen (~15-22 jaar) en is helemaal gratis. Specifieke ervaring is niet nodig, alleen bereidheid om deel te nemen aan de verschillende workshop sessies. Deze vinden plaats van begin februari  t/m begin maart 2019.

Stuur een e-mail naar minouche@framerframed.nl of bel/app naar 06 20 04 15 67. Je kunt ook altijd even een berichtje sturen als je meer informatie wil over het project!

Locatie workshops
Werkplaats Molenwijk (Amsterdam-Noord),
Molenaarsweg 3
1035 EJ Amsterdam

Klik hier voor meer informatie.


The City is Ours is een initiatief van Spring to come, Framer Framed, Mellouki Cadat en Netwerk Democratie en is in samenwerking met Jasmine Foundation vormgegeven.

The City is Ours wordt gesteund door European Cultural Foundation (ECF), Prince Claus Fund (PCF), Fonds ZOZ.Amsterdam Noord / Educatie / Feminisme /

Agenda


The City is Ours #1: Dit is ook mijn wijk!
Eerste workshop in de The City is Ours reeks
Project en expositie: The City is Ours
Een uitwisselingsproject voor jonge vrouwen in Amsterdam en Tunis